Senaste Sviber nyheter

Nyhetsarkivet

Nyheter

FÖRENINGSSTÄMMA

SYDVÄSTRA VARA FIBER EK. FÖRENING
kallar till FÖRENINGSSTÄMMA
Söndagen den 26 april 2020 kl 19.00 i Arentorps Föreningshus.


Medlemmar i Sydvästra Vara Fiber Ek. Förening välkomnas till ordinarie föreningsstämma, dagordning har skickats per brev till samtliga medlemmar.

OBS: pga. corona får vi inte vara fler än 50 personer i föreningshuset. Därför kommer vi erbjuda möjligheten att delta elektronisk. Kolla hemsidan inför möttet för instruktioner.

Publicerad: tisdag 31 mars

Ang. problem med de nya routrarna

Styrelsen beslutade vid styrelsemöte 2020-02-16 att för få ett underlag på hur många som har problem med den nya routern / sända ut en förfrågan till alla de som har tjänster från Telia. Det är viktigt att ni svarar på frågorna oavsett om ni har problem eller inte. Detta för att föreningen ska kunna driva frågan mot Telia.
Enkäten kan laddas ner som pdf från följande länken - Enkaetundersoekning_20200216.pdf

Publicerad: måndag 24 februari

Bredbandsutbyggnad

Tack vare alla landsbygdsfiberföreningars gedigna arbete är Västra Götalands län näst bäst i hela Sverige (efter Gotland) med bredbandsutbyggnad på landsbygden! Det är inte många större sammanhängande områden kvar, utan mer "vita fläckar" som kvarstår att bygga till.
Länsstyrelsen vill gärna stödja föreningarna med projekt för att få med de som inte ännu har fått möjligheten till fiberbredband på landet. Vi kommer snart med ett erbjudande till de i vårt område som inte har ännu fått fiberanslutning.

Publicerad: söndag 23 februari